Ražanj u koferu sa li-ion bateriom 

Ražanj u koferu sa napajanjem na bateriju a u isto vrijeme i na 220 V je naš najpopularniji i najprodavaniji proizvod. Pored visokog kvaliteta završne obrade, od proizvoda slične namjene ga izdvaja njegova mobilnost i praktičnost. Kofer sa svojih 70 cm dužine i 30 cm žirine staje u prtljažnik svakog automobila, a li-ion baterija se brine da dostupnost električne energije nije vaša briga.

Ražanj za zidane pečenjare

Ovo je specijalno konstruisan ražanj za zidane pečenjare/kamine. Inoxni nosači su otporni na toplotu i sve vremenske uticaje, a sama dužina ražnja zavisi od potreba korisnika, tj. od dimenzija pečenjare. Planetarni motor se posle upotrebe skida sa nosača i odlaže na suvo i sigurno mjesto. Uživajte u pripremi hrane na otvorenom uz našu opremu koja ne samo da izgleda odlično, već praktičnost upotrebe podiže na jedan veći nivo.

Ražanj za piliće

Ražanj za piliće je zbog svoje kompaktnosti jako popularan kod istinskih gurmana i zaljubljenika u prirodu. Pored pečenja pilića što mu je osnovna namjena, ne rijetko se koristi i za pripremu većih ribe na ražnju kao i za parcijalne komade mesa.

Pogonski motor je također sa planetarnim reduktorom, nešto manjih dimenzija i manje snage od motora koji dolaze uz ražanj za prasiće i jaganjce, ali i dalje spreman da podnese opterećenja do 15kg.

swiss inox       swiss made

 

g. garancije

g. tradicije

zadovoljnih